След новата си книга Николета Лозанова явно е решила да

...
 След новата си книга Николета Лозанова явно е решила да
Коментари Харесай

Николета Лозанова вдигна градусите с тази снимка: Футболната половинка показа плът

 След новата си книга Николета Лозанова очевидно е решила да се отдаде на отмора през останалите летни месеци. Последните ѝ няколко почивки бяха в чужбина на сантиментална тема с половинката ѝ Ники Михайлов. Този път НиЛо е заложила на Българското Черноморие.

Виж още: Няма лято, няма отмора! Поля и Митко от " Един за различен " и проблемите им в родната Мездра

От най-красивата плеймейтка у нас могат да се чака и непредвиденото, тъй като тя просто е непредсказуема. Едва има човек, който е мислел в миналото, че тъкмо тя ще издаде книга, само че към този момент всеки втори го прави – без значение дали има или няма какво да се изпише по страниците. 

Виж още: Най-дългите крайници: Джулиана Гани предизвика почитателите с своеволен кадър

Като инфлуенсър Лозанова постоянно е била измежду най-активните. Кадрите ѝ са разнородни и също много непредсказуеми. Облечените фотоси са необичайност, само че и има за какво – въпреки всичко тези съвършени форми би трябвало да се видят от всички. 

Виж още: Не желае да е принцеса! Андреа сграбчи револвера, да му мислят злобарите

В стори екзотичната моделка пусна провокативен кадър от долната част на тялото си, на който демонстрира много изрязаното си долнище. Ако се чудите какво прави този лед върху корема ѝ, най-вероятно по този начин Николета бори жегата на плажа. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР